21. 07. 2016.

XCO DUBOVAC 2016.

XCO NACIONALNO PRVENSTVO RH

REZULTATI

Ju襲 je u organziaciji BBK T-REX na jednoj od najatraktivnijih MTB staza u Hrvatskoj odr11. utrka u brdskom biciklizmu, to让je, u disciplini olimpijski kros (XCO), "XCO Dubovac 2016.", a ujedno i nacionalno prvenstvo dr楮 Na startu se pojavilo ukupno 149 voza衬 velika ve橮a hrvatskih natjecatelja te nešto slovenskih biciklista, a posebno je odli衮 bio odaziv u najmla魠kategorijama.

U najja詭 kategorijama, elite odnosno seniora, pobjedu je odnio uvijek odli衮 Filip Turk iz BBK Šišmiš iz Samobora. TAko je Filip obranio titulu prvaka Hrvatske od prošle godine koju je tako岠bio osvojio u Karlovcu. Drugi je bio mladi Matija Meštri栩z BK Maraton Kreidler, a 3. je Sim試 Сni iz Adrenalina MTB Teama iz Pule.


Kod seniorki, 1. i 2. mjesto osvojile su sestre Te뼯strong> tako岠iz Adrenalina MTB Teama, Zorana je prvoplasirana, a Gorana drugoplasirana. Na 3. mjestu završila je Majda Horvat iz BK Mura Avantura iz Sv. Martina na Muri.

Tehni諩 i fizi諩 zahtjevna staza podno starog grada Dubovca koja je na svojim pet kilometara du pored predivnih šumskih i makadamskih puteva, pred natjecatelje stavila i atraktivne korjenite i kamenite spusteve i uspone bila je pravi test za sve.


Sve objave i galerije sa fotografijama sa utrke mo䥠pratiti na na꠼a href="http://www.facebook.com/pages/BBK-T-Rex/145569105478972" target="_blank">Facebook stranici.

Zahvaljujemo se svim natjecateljima na dolasku
na utrku u Karlovcu!

REZULTATE U .PDF FORMATU
PREUZMITE OVDJE!!

>>>> ARHIVA VIJESTI

SPONZORI 2016.Before you leave the piercing or tattoo Nose Rings shop, most piercers will give you aftercare instructions. Since they are the experts, it's best to listen to their advice and follow it closely until the piercing is completely healed. Even if you forget a step or lose the instructions body piercing jewellery wholesale you can always give them a call for a reminder. But if you're really at a loss, these rules are reliable guidelines to help heal any basic piercing.