MTB UTRKE
KALENDAR 2017.


USKORO!!

BRDSKO BICIKLISTIČKI KLUB T-REX
KARLOVAC

Brdsko biciklistički klub "T–Rex" osnovan je krajem 1997. godine sa svrhom okupljanja mladih entuzijasta i zaljubljenika u brdski biciklizam. BBK "T–Rex" osnovan je s ciljem promicanja brdskog biciklizma kao izuzetno zdravog sporta koji, možda više od drugih sportova, pruža potpunu slobodu kretanja, te promicanja prirodnih znamenitosti Karlovačke županije i samog Grada Karlovca.
Naša vizija od samog trenutka osnivanja BBK "T–Rex" je organiziranje nacionalnih i međunarodnih utrka i postizanje kvalitetnih rezultata. Naši su članovi svojim ozbiljnim pristupom treninzima i utrkama postigli zavidne rezultate. Osim dobrih rezultata, klub i njegovi članovi godinama rade na uređenju novih kilometara prekrasnih staza koristeći pritom sve prirodne i kulturološke znamenitosti okoline koja obuhvaća same staze. Tako kod nas mogu uživati i rekreativci i natjecatelji.

Među stazama istaknuli bi našu najljepšu i najzahtjevniju stazu koja okružuje Stari Grad Dubovac, te Borlin i Kalvariju. Staza se sastoji od nekoliko različitih dionica koje su manje ili više zahtjevne. Staza je natjecateljskog karaktera te se preporuča samo onima dobre fizičke pripremljenosti i kondicije, te tehničke spretnosti. Međutim, staza se može koristiti i kao turistička ruta uz izmjenu nekih tehnički zahtjevnih dijelova i korištenja sporednih i lakših puteva.

VIŠE >>>>

SPONZORI 2016.