choose your language...

Pokrovitelji i sponzori
XCO Dubovca 2016.

XCO DUBOVAC 2016.

XCO NACIONALNO PRVENSTVO RH

REZULTATI

Ju襲 je u organziaciji BBK T-REX na jednoj od najatraktivnijih MTB staza u Hrvatskoj odr11. utrka u brdskom biciklizmu, to让je, u disciplini olimpijski kros (XCO), "XCO Dubovac 2016.", a ujedno i nacionalno prvenstvo dr楮 Na startu se pojavilo ukupno 149 voza衬 velika ve橮a hrvatskih natjecatelja te nešto slovenskih biciklista, a posebno je odli衮 bio odaziv u najmla魠kategorijama.

U najja詭 kategorijama, elite odnosno seniora, pobjedu je odnio uvijek odli衮 Filip Turk iz BBK Šišmiš iz Samobora. TAko je Filip obranio titulu prvaka Hrvatske od prošle godine koju je tako岠bio osvojio u Karlovcu. Drugi je bio mladi Matija Meštri栩z BK Maraton Kreidler, a 3. je Sim試 Сni iz Adrenalina MTB Teama iz Pule.


Kod seniorki, 1. i 2. mjesto osvojile su sestre Te?strong> tako岠iz Adrenalina MTB Teama, Zorana je prvoplasirana, a Gorana drugoplasirana. Na 3. mjestu završila je Majda Horvat iz BK Mura Avantura iz Sv. Martina na Muri.

Tehni諩 i fizi諩 zahtjevna staza podno starog grada Dubovca koja je na svojim pet kilometara du? pored predivnih šumskih i makadamskih puteva, pred natjecatelje stavila i atraktivne korjenite i kamenite spusteve i uspone bila je pravi test za sve.


Sve objave i galerije sa fotografijama sa utrke mo?pratiti na na?a href="http://www.facebook.com/pages/BBK-T-Rex/145569105478972" target="_blank">Facebook stranici.

Zahvaljujemo se svim natjecateljima na dolasku
na utrku u Karlovcu!

REZULTATE U .PDF FORMATU
PREUZMITE OVDJE!!There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.